2011. június 27., hétfő

Újabb lépcsőfok

Nah, elkezdődött a nyár, ezzel együtt pedig a munka is. Már meg volt az első adag gyerkőc, akik tündi-bündik voltak. Az egyik lurkó olyannyira aranyos és kedves volt. Komolyan ebben a mai világban ritkaság számba megy az ilyen ember. De volt még egy kisember akit meg kellett zabálni, a kis picurka olyan aranyosan beszélt. Azt mondta, hogy ezt az új játékot aminek az a neve, hogy "pörgettyű", azt alá írta neki egy híres "pörgettyű messzzter"! És így mondta. Azt hittem, ott helyben megzabálom. Remélem az én kis lurkóm is majd eccer ilyen édes lesz.
De az idilli hangulat most torz rémálommá változott. ez a hét először is borzasztó lesz, már előre látom, bár lehet, kissé előítéletes vagyok. Amilyen jó gyerekek voltak a múlt héten, most olyan rosszak vannak. Na jó, azért van egy-kettő kivétel, de zöme elég nehéz esetnek bizonyul. Szerencsére azért vagyok már annyira gyakorlott, hogy megértessem magam velük és Barikámmal az oldalamon, elég könnyű őket kordában tartani. De nem szabad elfelejteni, hogy ez még csak az első nap volt, ennél csak rosszabb lesz!:)

És ami a best ezen a héten. Végre megyek beiratkozni az új suliba, ahol igazi gyógypedagógiai asszisztens válhat belőlem. Nagyon várom már, hogy elkezdjem. Mert annyira érdekel ez a terület. Ritkán mondok ilyet, de várom ám már a szeptembert.:)
Mindig le kell küzdened a többi ember visszahúzó erejét, amikor nagyobb célokat szeretnél megvalósítani. 

/George Smith Patton/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése