2011. március 22., kedd

A mosoly varázsa

Anyukám mesélt egy történetet, aki a mosolyával jóvá varázsolta a víztükörben látható szörnyet. Tanulság:"Mosolyogj a világra, és akkor a világ is visszamosolyog rád!"
Kettes darab napja van happység. Állandó jókedvemnek semmi sem szabhat határt. Az iskolában állandó a jókedv. Egyszerűen brillírozom. Mindenki arcára mosolyt csalok a bolondozásaimmal. És fogok kapni év végén Napi cukiságomért könyvet. Az Ofő megígérte:D
Szóval szép az idő, én csodásan érzem magam, és körülöttem mindenkinek mosolyt csalok az arcára. Most úgy néz ki tényleg minden összejön. Lécci,lécci maradjon ez így még. Csak még egy kicsit. Olyan jó most ebben a boldogságban fürödni. Szeretném, ha ez most huzamosabb ideig élvezhető állapot lenne. Annyira teccik. Meg bírnám szokni:D Szóval, Nagyfőnök! Üzletet ajánlok.Leszállsz rólam, és én nagyon cukkerbogyó kiscsajszika leszek. És mindennap teszek valami jót. Megígérem. Szóval? Ez így rendben lesz?
És már csak kettőt kell találkozni, hogy ismét egy jó kis délutánom legyen a szép szőke hercegemmel.
"Világgá menni: ez a szabadságot jelentené, az élet újrakezdését. Ez nagyon kevés embernek adatott meg. Mindenki vágányokon fut, és ragaszkodik hozzájuk."
/Aszlányi Károly/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése