2011. szeptember 5., hétfő

Coming home!!!

Újból itthon vagyunk. Rengeteg élmény, és kaland részese lehettem az elmúlt napokban, amit soha életemben nem fogok elfelejteni. Új barátok, izgalmas percek és gyönyörű ország fogadott Hollandiában. A versenyről röviden csak annyit, hogy nagyon szuper volt és nagyon büszke vagyok a kiskutyámra, mert nagyon jól dolgozott. Nekem még van mit fejlődnöm "vizsgadrukk" terén, de jövőre ismét megpróbáljuk a kvalifikálást, és akkor már oda csapunk. 
Egy kicsit Hollandiáról. Gyönyörű ország, rendkívül kedves és mosolygós, perfektül angolul beszélő lakosokkal. A város, ahol a verseny zajlott név szerint Nijmegen volt, de mi átruccantunk egy szabad délutánon Amszterdamba is, mivel alig másfél órányira van ettől a várostól. Amszterdam magáért beszél. A piros lámpás negyed kihagyhatatlan volt, és mit ne mondjak nagyon muris. A vicces nyalóka meg volt, de volt ám ott vicces süti, tea, meg mindenféle kellék az egyéb drogok otthoni elkészítéséhez is. Szimplán azt sem tudtam hova kapjam a fejem. A nénik a kirakatban nagyon kis vicceskék voltak. Némelyiküktől elfogott a hányinger, mert olyan kinézettel maximum egy rémálomban állná meg a helyét, de mint tudjuk, a perverzitás nem ismer határokat. Sajnos sok időnk nem volt időzni itt, de egy biztos rengeteg ott a bicikli és az ember, na meg a "mariska".:D
Nijmegen már egy sokkal csendesebb és nyugodtam, inkább kertváros jellegű hely volt. Mindenhol lovak, bocik és törpe bárányok legelésztek. Az emberek egységes formájú tégla házakban laktak, és természetesen itt is mindenki biciklivel közlekedett. De tényleg, nem volt pillanat, amikor nem láttunk biciklist. És még valami lényeges dolog. Annyi cuki és helyes srác volt odaát, hogy már-már kellemetlen volt. És mind aranyos és kis mosolygós volt. Szóval szeretnék én Hollandiában élni:D. Jó megélhetés, kedves emberek, kutyaszerető lakosság és mindenhol országutak. Egy biztos. Olyan mértékű energiával sikerült feltöltődnöm, ami egész évben ki fog tartani.:)
"Nyújtsd mindig a legtöbbet! Ne elégedj meg azzal, ami vagy! Próbálj meg az lenni, ami lehetnél!"
/Dalnoki Jenő/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése