2011. május 27., péntek

B-terv

Hát megvannak az írásbeli eredményeim. És finoman fogalmazva is tragikusak lettek. Konkrétan színvonal alattiak. Nagyot csalódtam önmagamban. De ez van, már nem tudom visszacsinálni. ezek után kétszer is végig gondolom, hogy merjek-e nagyot álmodni. Most viszont sürgősen ki kell valamit találnom a jövőre nézve, mert ugye azt még én sem gondolnám komolyan, hogy író leszek. Nem lenne valami jövedelmező számomra. És tegnap megdőlt az eltervezett életcélom is arra, hogy mi leszek, ha nagy leszek. Legalábbis egy része. Elkezdeni el tudom, de a nagy lépést ezután már nem tudom megtenni. Ilyen teljesítménnyel kizárt. 
Csak egyetlen apró pici problémám van. Az a hülye kis hang a fejemben, ami egész tegnap délutántól ott kiabál és csesztet, hogy álljak fel porladó hamvaimból és csináljak valamit. Hát végül is van két évem most kitalálni mi legye, addig meg még bármi változhat.Ez van, nem kaphatja meg mindenki egyből a főnyereményt. Szóval nincs veszve semmi, csak nekem inkább a rögös út jutott. 

"A szakadékon, ami közötted és a lehetőségeid között tátong, csak akkor juthatsz át, ha nem hazudtolod meg önmagad. Máskülönben bármekkorát ugrasz, belezuhansz." 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése